Hotel Ideal Prime Beach

Hotel Ideal Prime Beach Turkije is een echte aanrader voor wie op zoek is naar zon, zee en strand aan de Turkse kust. In dit hotel krijg je zeer goede kwaliteit aan een zachte prijs. Ook gezinnen zijn van harte welkom. Recent heeft Ideal Prime Beach de ‘Hotel of the year’ award gewonnen, wat een bevestiging is van de goede kwaliteit die je hier geboden wordt.

Hotel faciliteiten

Hotelkamer Ideal Prime Beach, Marmaris, Turkije

Ideal Prime Beach hotel is een ruim hotel met 632 hotelkamers, die op een aangename manier over vier gebouwen verdeeld zijn. Er is een buffetrestaurant waar je terecht kan voor een greep uit diverse keukens, maar er is ook de mogelijkheid om in een meer intieme sfeer te genieten van een diner in het à a carte restaurant.

Er zijn twee zwembaden, waaronder een kinderbad en er is een zonneterras waar je heerlijk kan zonnebaden. Je hoeft de deur niet uit om te winkelen, want het hotel biedt winkels, een doktersservice, presentatieruimtes en een wasserette. Over het hele terrein zijn bovendien bars te vinden waar je je dorst kan lessen.

Verblijven op basis van een all-inclusive betekent in dit hotel dat je zonder zorgen kan genieten van alle comfort en op bijna elk tijdstip van de dag een hapje en een drankje kan nuttigen zonder na te denken over het financiële plaatje.

Alle kamers zijn voorzien van een badkamer, stijlvolle inrichting en modern comfort. Ook beschik je altijd over een balkon of terras.

Ligging van het hotel

Hotel Ideal Prime Beach is zeer handig gelegen aan de Turkse Egeïsche kust, op 2.5 km van de Turkse badplaats Marmaris. Via de dolmus kan je op regelmatige tijdstippen pendelen naar Marmaris om je er in het bruisende stadsleven te gooien. Ook het strand is echt niet ver; hotel Ideal Prime Beach ligt immers rechtstreeks aan de zee.

Het adres is:

Cumhuriyet Bulv. No 35 Siteler
Marmaris / Muğla / Türkiye

Genieten gegarandeerd dus!